Accident socant filmat cu o camera de bord: tanar lovit pe trecerea din pietoni, in Cluj

Un accident grav a avut loc in dimineata zilei de marti, pe una dintre cele mai circulate strazi din Cluj. Un tanar a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc pe strada Horea, din Cluj-Napoca, in apropierea intersectiei cu strada Crisan, in jurul orei 10.00. Pe imaginile surprise de un alt participant din trafic, cu camera de bord, se poate vedea cum un tanar incearca sa traverseze in viteza strada, pe trecere de pietoni, in momentul cand este lovit de o masina Dacia Solenza.

Tanarul a fost aruncat cativa metri, direct pe trotuar, insa dupa cateva secunde a reusit sa se ridice de la pamant. Soferul vinovat a tras pe dreapta si l-a ajutat pe tanar sa isi ridice lucrurile de pe jos, dar apoi a plecat mai departe. Politistii au declarat ulterior ca nu au primit nicio sesizare legata de acest accident.

„Sotia mea fiind la volan, a mai mers cateva sute de metri, a parcat si s-a intors cu filmarea la locul faptei. 3 minute au trecut, dar nu a mai gasit pe nimeni acolo”, a povestestit cel care a facut publica filmarea, pe grupul de Facebook Info Trafic.

Newsletter

Whatsapp