Accident rutier spectaculos la Galati. Un Matiz s-a urcat pe un BMW dupa impact

accident spectaculos Galati

Accidentul a avut loc miercuri dimineata, la ora 5,45, la intersectia strazilor Ep. Melchisedec Stefanescu si Domneasca. Vinovat pare sa fie soferul autoturismului Matiz, care nu a oprit la semnul „Stop”

Soferul Matizului nu a observat ca dinspre strada Basarabiei venea o alta masina, careia ar fi trebuit sa ii acorde prioritate, si a intrat cu viteza in intersectie. Impactul dintre cele doua masini, Matiz si BMW, a fost atat de puternic, incat ambele au iesit de pe carosabil, oprindu-se, una peste alta, in gardul aflat vizavi de Facultatea de Drept. Soferul Matizului a fost ranit si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

El a sustinut ca nu ar fi oprit la STOP pentru ca nu avea vizibilitate din cauza masinilor parcate prea aproape de intersectie si a iesit in Domneasca pentru a se asigura. In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Ambele masini au fost serios avariate, insa soferii au suferit doar rani usoare, nefiind nevoie de spitalizare. Niciunul dintre ei nu consumase alcool.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter