Accident mortal intre o masina de teren si o motocicleta

Dupa ce ieri am vazut un accident similar si astazi suntem martorii unui impact produs intre o motocicleta si un autoturism de teren. Deznodamantul a fost acelasi, pentru motociclist nu s-a mai putut face nimic.

Accident mortal intre o masina de teren si o motocicleta

Un impact deosebit de grav a avut loc intre o motocicleta si un autoturism de teren, mai exact un Nissan Navara. Exact ca si la accidentul de ieri, pentru motociclist nu s-a mai putut face absolut nimic.

La locul accidentului au intervenit forte ale Detasamentului de Pompieri Arad, SAJ Arad si SVSU Felnac. Mai mult, au intervenit 2 echipaje, unul de stingere si unul SMURD Timisoara, un echipaj SAJ si unul de stingere de la SVSU Felnac.

Persoana care a anuntat accidentul prin serviciul 112 a mentionat ca autoturismul si motocicleta au luat foc, iar in momentul in care echipajele au sosit la locul impactului ambele ardeau violent.

Motociclistul, un barbat de 45 de ani, nu a putut fi salvat si nu a raspuns manevrelor de resuscitare. La scurt timp, a fost declarat decesul.

Soferul masinii nu este ranit, insa paguba este pe masura, deoarece si motocicleta dar si automobilul au ars in totalitate.

Dupa cum spuneam, ieri a mai avut loc un accident similar, iar deznodamantul a fost acelasi. Motociclistul in varsta de 65 de ani nu a mai putut fi salvat, dupa impactul deosebit de violent ce a avut loc. De asemenea, in autoturismul de teren se mai aflau doua fetite care au fost ranite si duse la spital.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter