Accident intre o ambulanta privata si un autoturism, in Prahova. Un pacient a murit din cauza ranilor

Accident intre o ambulanta privata si un autoturism, in Prahova. Un pacient a murit din cauza ranilor

Sfarsit tragic pentru un barbat de 62 de ani care era dus cu ambulanta la spital.

Un barbat in varsta de 62 de ani a decedat, marti dimineata, intr-un accident produs in localitatea prahoveana Floresti. Au fost implicate o ambulanta care transporta pacienti pentru dializa si un autoturism.

O ambulanta privata, care transporta trei pacienti pentru dializa, a fost lovita de un autoturism, in urma accidentului rezultand decesul unuia dintre pacienti si ranirea altor sase persoane. Inspectoratul de Politie Judetean Prahova a emis un comunicat in care se precizeaza ca vinovat pentru producerea accidentului ar fi soferul autoturismului, care nu a acordat prioritate. Acesta va fi cercetat penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

In ambulanta erau 5 pacienti si soferul, iar in autovehicul era doar soferul. Pacientul care si-a pierdut viata a ramas incarcerat si era inconstient la sosirea salvatorilor. El a fost scos in stop cardio-respirator si nu a raspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. Patru din celelalte sase persoane au fost transportate la spital pentru investigatii amanuntite.

VIDEOCLIPUL ZILEI