Accident infiorator in Cluj. Tanara de 17 ani, spulberata pe trecerea de pietoni de un sofer neamt

O tanara de 17 ani se zbate intre viata si moarta, dupa ce a fost lovita pe trecerea de pietoni de un batran de 82 de ani.

La finalul saptamanii trecute, o tanara de 17 ani din localitatea Bobalna a fost dusa in stare grava la spital, dupa ce a fost victima unui accident rutier. Adolescenta a fost lovita pe trecerea de pietoni din localitatea Sanicoara, pe DN 1C, in timp ce incerca sa traverseze strada.

Cel care a bagat-o pe tanara in spital a fost un batran in varsta de 82 de ani, cetatean german, afla la volaul unei masini Citroen Berlingo si despre care politistii au declarat ca nu consumase bauturi alcoolice.

In urma impactului, tanara a fost proiectata cateva zeci de metri pe asfalt. Soferul le-a declarat politistilor ca, din cauza iluminatului foarte slab din acea zona, a observat-o tarziu pe tanara pe trecerea de pietoni. Oricum, e greu de crezut ca batranul ar fi putut evita in vreun fel impactul. Reactia sa a fost oricum foarte tarzie, el fiiind surprins de o camera de supraveghere cand opreste la aproximativ 100 de metri distanta de locul accidentului.

Ulterior, medicii de la Spitalul de Urgenta din Cluj au anuntat ca tanara este in stare extrem de grava. "Are un politraumatism, traumatism cranian sever, fractura de baza de craniu, contuzie pulmonara, fractura de clavicula si fractura de bazin. Tanara este la terapie intensiva, stabila, dar prezinta oricand un risc de destabilizare prin fracturile craniene si cele de bazin".

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter