S-au facut praf din cauza politistilor! Doua masini s-au facut zob dupa ce agentii de la Rutiera le-au sarit in fata cu radarul

Radar laser

Se intampla in Romania... doua masini s-au facut praf sub ochii agentilor de la Politia Rutiea, dupa ce un politist le-a iesit brusc in fata pentru a ii opri.

Accidentul a avut loc pe DN 21A, drum ce leaga localitatea Baraganu de Tandarei, un drum proaspat asfaltat, cu o limita de viteza de 100 km/h. Totusi, politistii sustin ca limita de viteza a ramas de 70 km/h, cu toate ca acel indicator... nu mai exista!

Povestea noastra se intampla in felul urmator... Tudor Z., conducea un autoturism Opel Astra dinspre Baraganu spre Tandarei, indreptandu-se spre Constanta. In spatele lui, se afla un autotusim Volkswagen Jetta. Cele doua autoturisme, au intrat pe un drum recent asfaltat, insa chiar pe aceasta portiune ii astepta un echipaj de la Politia Rutiera Ialomita... cu un radar!

Cand au depistat ca autoturismul Opel Astra circuland cu 100 km/h, politistii au iesit imediat din ascunzatoare si chiar in momentul in care treceau prin dreptul masinii de politie... agentii au pornit sirena si unul dintre politisti a scos bastonul reflectorizant pe geam!

Drept urmare, primul sofer a franat brusc, insa autoturismul din spate nu a putut opri la o distanta optima... si s-a izbit in plin de masina din fata. Ambele masini au fost luate pe platforma, iar soferul surprins de radar a primit o amenda de 435 de lei.

Deoarece a indraznit sa le reproseze agentilor ca masinile s-au lovit din cauza lor... Tudor Z. a fost ameninta ca daca o sa continuie o sa aiba dosar penal pentru ultraj. Mai mult, politistii au continuat sa spuna ca limita de viteza era de 70 km/h, cu toate ca nu era un indicator cu limitare de viteza! Cand au fost rugati sa indice locul unde se afla indicatorul, politistii au refuzat, spunand ca nu stau la discutii.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter