Accident cu 16 raniti, dupa ce soferul unui microbuz nu a acordat prioritate! Barbatul vorbea la telefon

Microbuz rasturnat la Bacau

Un microbuz cu 16 pasageri s-a rasturnat intr-un sens giratoriu din Bacau, dupa ce soferul nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul. In autoturismul implicat in accident se aflau cinci persoane.

Cele doua vehicule s-au izbit violent, iar pasagerii sustin ca soferul microbuzul a vorbit tot drumul la telefon, inclusiv in momentul impactului. Cele doua autoturisme au fost serios avariate.

Din fericire, toate persoanele au fost constiente si transportate la spital. Prognosticul este favorabil la toate persoanele transportate la spital.”, a declarat Cristian Goroneanu, medic pe Ambulanta. Patru dintre pasagerii din microbuz au refuzat transportul la spital.

Mijlocul de transport in comun se indrepta spre Bucuresti, iar oamenii au declarat că ca soferul ar fi vorbit la telefon pe tot parcursul drumului si ca este posibil ca neatentia sa fi dus la producerea accidentului.

Politistii ii vor audia pe cei doi conducatori auto pentru a a stabili imprejurarile exacte in care a avut loc evenimentul rutier.

Newsletter

Whatsapp