Alerta la Comarnic! O cisterna cu zeci de tone de combustibil a lovit un stalp de electricitate

Accidentul rutier a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce o cisterna incarcata cu 23 tone de motorina si 11 tone de benzina a lovit un stalp electric.

La fata locului au sosit pompierii care au intervenit imediat pentru evitarea producerii unei tragedii, transmite observatorulph.ro. In urma impactului masinii cu stalpul nu au existat scurgeri de combustibil, fiind avariata doar cabina cisternei. Citeste intreaga stire: Accident pe DN1. O cisterna plina cu 34 de tone de combustibil a intrat intr-un stalp electric

Societatea proprietar al cisternei a fost solicitata sa ia masuri pentru degajarea drumurlui si rezolvarea situatiei.

La acest moment, la Comarnic a sosit un cap tractor si se incearca tractarea masinii avariate. In functie de rezultat se decide transvazarea (transferul) sau nu a combustibililor transportati.

Avand ca vedere ca a fost afectat si un stalp de alimentare cu energie electrica, consumatorii din zona au fost afectati. Din informatiile puse la dispozitie operatorul de energie electrica se pare ca avaria a lasat fara alimentare cu energie electrica circa 100 de consumatori, actionandu-se pentru remedierea situatiei.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter