Accident groaznic in Bihor. Au fost implicate un autocar cu 24 de pasageri si un autoturism.

Accident grav, luni dimineata, pe DN 1 in judetul Bihor. O persoana a murit, dupa ce un autoturism Mercedes s-a ciocnit cu un autocar, intre Uileacul de Cris si Urvind.

accident autocar bihor

”Pompierii militari au actionat pentru descarcerarea soferului autoturismului, care, din nefericire, a fost declarat decedat, iar echipajele medicale si pompierii paramedici au efectuat evaluarea de specialitate a celor 26 de persoane aflate in autocar, din care, doar conducatorul auto, care prezenta excoriatii la nivelul membrelor inferioare, a necesitat ingrijiri medicale, acesta refuzand insa transportul la spital”, anunta ISU Bihor.

"Deocamdata trafcul este blocat, rugam conducatorii auto sa respecte indicatiile plitistilor rutieri prezenti in teren", a mai precizat Dinu.

Potrivit maiorului Camelia Rosca, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Crisana, in accident au fost implicate in total 27 de persoane: 24 de pasageri plus doi soferi, in autocar, si soferul autoturismului.

„Ajunsi la locul producerii accidentului, pompierii militari au procedat la descarcerarea soferului autoturismului, insa din nefericire acesta a fost declarat decedat, iar echipajele medicale au procedat la evaluarea de specialitate a victimelor si acordarea ingrijirilor necesare acolo unde s-a impus”, a declarat maiorul Camelia Rosca.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE ESTE ALCANTARA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter