"Smecherul cu Touareg", care a intrat intentionat intr-un Logan dupa sicane in trafic, a scapat nepedepsit!

Soferul de Touareg care a lovit intentionat un Logan a fost achitat

Soferul unui Volkswagen Touareg, care in 2015 a sicanat si a intrat intr-un Logan, in Bucuresti, a fost achitat de Tribunalul Bucuresti. Era acuzat de tentativa de omor calificat si deranjarea odinii publice, dupa ce a acrosat intentionat un alt autovehicul in trafic.

Mai mult, magistratii au respins si cererea procurorilor de a-i fi confiscata masina. S-a mentinut, insa, sechestrul pe o casa si un teren, avand in vedere ca actiunile civile nu au fost solutionate.

Incidentul a avut loc in iulie 2015, iar barbatul a fost trimis in judecata in primavara anului trecut.

Conform procurorilor, „la data de 4 iulie 2015, in jurul orelor 10,15, in timp ce conducea un autoturism marca VW Touareg pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, in zona Fantanii Miorita, pe sensul de iesire din Bucuresti, in conditiile unui trafic intens, inculpatul Sanducu Iulian Serban a avut un comportament sicanator si agresiv fata de un alt participant la trafic (…) aflat intr-un autoturism marca Dacia Logan, impreuna cu parintii sai, dupa care, cand a ajuns in paralel cu acesta, circuland cu o viteza de aproximativ 89 km/h, a franat brusc si a virat violent in directia autoturismului Dacia Logan, intrand in coliziune cu acesta in mod intentionat”.

Loganul a fost la momentul respectiv avariat, fiind proiectat in afara carosabilului si acrosand in traiectoria sa un alt autoturism, ce circula pe prima banda de mers. Autoturismul Dacia a traversat trotuarul, trecand la mica distanta pe langa un pieton, si s-a oprit la piciorul podului feroviar din zona, ramanand suspendat pe rampa de pamant.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter