A mintit Cuc? "Vom putea circula de la Sibiu la Nadlac abia peste patru ani, nu in iulie 2019"

Ministrul Cuc a fost contrazis

In ultimele saptamani, ministrul Razvan Cuc a vorbit despre posibilitatea ca pana la finele lunii iulie a anului 2019 sa putem circula de la Sibiu la Nadlac doar pe autostrada. O veste buna, care ne-a iluzionat ca am putea deveni, in sfarsit, o tara ca afara, acolo unde se circula doar pe drumuri performante.

Realitatea insa pare sa fie total diferita fata de vorbele spuse in conferintele de presa sau in cadrul emisiunilor la care guvernantii participa ori de cate ori au posibilitatea. Asociatia Pro Infrastructura a facut o analiza la sange a stadiului in care se afla lucrarile si a oferit un verdic crunt.

„Efectiv, se parcurg numai 3 km in plus, insa DN68A este un drum cu multe viraje, o banda pe sens, periculos si cu denivelari. La acesta se adauga iesirea si intrarea pe autostrada. Un tronson cu atfel de probleme intre doua lungimi mari de autostrada va duce la formarea de blocaje”, a spus Ionut Ciurea, vicepresedinte si director executiv al asociatiei Pro Infrastructura, specializata in monitorizarea lucrarilor de infrastructura. El a subliniat faptul ca cele doua tuneluri pentru a permite animalelor salbatice sa traverseze perimetrul autostrazii erau necesare, lipsa lor punand in pericol siguranta traficului.

„Tronsonul de 12 km va fi gata in 4 ani in cel mai bun caz, 5-6 intr-o estimare optimista si in 7 ani daca analizam realist. Deja pe A1 am vazut accidente cu ursi si cu un cerb si in contonuare vor exista astfel de incidente”, a subliniat Ionut Ciurea pentru zf.ro

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter