A intrat cu bolidul pe contrasens si a ranit trei oameni! Milionarul din Moldova a scapat doar cu o sperietura

Buzau. Un barbat a intrat pe contrasens si a lovit doua masini

Trei persoane au ajuns de urgenta la spital, dupa ce un milionar din Modova a intrat cu bolidul pe contrasens si a accidentat doua masini ce se deplasau regulamentar. Barbatul de 62 de ani s-a ales doar cu o sperietura.

Accidentul a avut loc pe DN2, in judetul Buzau, pe raza comunei Gura Calnau, iar traficul a fost blocat mai bine de doua ore, formandu-se o coloana de aproximativ 10 kilometri. In urma impactului, primul autoturism lovit s-a oprit intr-un gard de beton, iar pasagera in varsta de 66 de ani a ajuns la spital.

Potrivit soferului masinii lovite, milionarul din Republica Moldova, care se indrepta catre Buzau, avea peste 100 de km/h, cand a pastruns pe contrasens. Impactul cu cea de-a doua masina a fost mult mai puternic. Soferul de 38 de ani si pasagera de 61 de ani au ajuns si ei la sectia de Urgente a Spitalului Judetean din Buzau.

Soferul care a provocat accidentul in lant a scapat, insa, doar cu o sperietura. Politistii ajunsi la fata locului au cercetat imprejurarile in care s-a petrecut accidentul si soferul vinovat urmeaza sa suporte rigorile legii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter