A dat radarul peste cap! Viteza ametitoare cu care a fost prins un sofer pe A3

A dat radarul peste cap! Viteza ametitoare cu care a fost prins un sofer pe A3

Politistii Biroului de Politie de pe Autostrada A3, Bucuresti - Brasov, au avut parte de un record in acest inceput de saptamana - cea mai mare viteza surprinsa de radar.

Un sofer de 42 de ani este noul detinator al celei mai mari viteze inregistrate pana acum pe Autostrada A3. Barbatul a fost prins conducand cu 238 km/h si a fost amendat cu 2.900 de lei, fiindu-i retinut si permisul de conducere.

A fost doar una dintre neregulile constatate de politisti in cadrul unei actiuni de aploare la finalul acestei saptamani. Intr-o singura zi, politistii au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 24.500 de lei, au retinut 2 permise de conducere, pentru depasirea vitezei legale pe drumurile publice si 5 certificate de inmatriculare. A fost constatata si o infractiune pentru conducerea in perioada suspendarii dreptului.

Pentru incalcalcarea regimului legal de viteza au fost sanctionati contraventional 60 de soferi, pentru nerespectarea regimului cu privire la centura de siguranta, 6 conducatori auto si 5, pentru alte nereguli in trafic.

VIDEOCLIPUL ZILEI