Noul Lexus LC Inspiration Series: verdele este noul galben!

Noul Lexus LC Inspiration Series: verdele este noul galben!

2020 Lexus LC Inspiration Series prezentat oficial

Da, ati citit bine, verdele este noul galben, acum ca seria Lexus LC 500 Inspiration Series renunta la nuanta galbena cu care se prezenta anul trecut, pe care o inlocuieste, pe versiunea anului 2020, cu o nuanta verde Nori perlata.

Trebuie sa recunoastem ca e o nuanta senzationala, mai ales in contrast cu setul de jante si pneuri de 21 de inch, de asemenea in doua tonuri.

Mai mult, Lexus a pregatit o schema de culoare speciala si la interior, o combinatie de negru si bronz. Pielea neagra cu cusaturi maro acopera volanul, interiorul portierelor, consola centrala si bordul, in timp ce scaunele electrice, reglabile in zece pozitii, sunt imbracate intr-o piele de nuanta bronzului. In plus, anumite parti din interiorul portierelor sunt acoperite cu piele de caprioara de o nuanta bronz ceva mai inchisa.

In cazul in care aceste combinatii de culoare de serie limitata nu ne semnaleaza faptul ca Lexus planuieste sa limiteze numarul de exemplare din seria LC 500 Inspiration la doar 100 in Statele Unite, ne-am lamurit de asta in momentul in care am vazut placutele speciale de inregistrare. Forma acestora, conform oficialilor de la Lexus, a fost inspirata de stopurile modelului.

Sa nu uitam, insa, un lucru: daca seria Inspiration vine cu o noua imagine speciala, la interior si la exterior, pentru modelul LC 500, in comparatie cu versiunea standard, la capitolul mecanic nu exista diferente esentiale.

Acesta nu e neaparat un lucru rau, de vreme ce motorul V8 de 5,0 litri si 471 de cai putere si cutia de viteze automata in 10 trepte reprezinta o combinatie aproape perfecta si ajuta masina sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 4,4 secunde.

Ne asteptam ca noua serie Lexus LC 500 Inspiration sa fie scoasa la vanzare in aceasta toamna, asa cum ne asteptam ca modelul sa coste serios mai mult decat versiunea standard LC 500, varianta care pleaca de la 92.950 de dolari.

VIDEOCLIPUL ZILEI