Un rege african a cumparat 19 Rolls Royce-uri pentru sotiile lui! Bonus, alte 120 de BMW-uri

Un rege african a cumparat 19 Rolls Royce-uri pentru sotiile lui! Bonus, alte 120 de BMW-uri

Un rege a cumparat 19 masini Rolls-Royce pentru neveste si copii

Regele Mswati al III-lea din regatul sud-african Eswatini a achizitionat 19 masini Rolls-Royce pentru cele 15 sotii pe care le are.

Regiunea Eswatini este situata intre Africa de Sud si Mozambic, iar in aceasta perioada trece prin dificultati majore din punct de vedere economic si politic. Problemele legate de procesul de democratizare din statele vecine nu l-au impiedicat insa pe Mswati al III-lea sa cumpere 19 Rolls Royce-uri pe care le va adauga la deja o colectie impresionanta.

Potrivit presei din Africa de Sud,  masinile au fost achizitionate pentru cele 15 sotii, cei 23 de copii, dar si pentru alti membri ai familei. De altfel, un apropiat al familiei a recunoscut ca au ajuns 19 Rolls Royce-uri au ajuns in curtea regelui, a mamei sale si a sotiilor.

Una dintre masinile care au ajuns in curte este un Rolls Royce Cullinan. SUV-ul este utilizat insusi de rege si este personalizat.Regele Mswati III este cunoscut in Africa de Sud pentru arogantele legate de masini, iar in presa au aparut informatii ca a comandat 120 de masini BMW Seria 5 si SUV-uri X3.

In garajul regelui se mai regasesc 20 de Mercedes-uri Maybach S600 Pullman, un Maybach 62 si un BMW X6.  Mswati III detine si un avion privat pentru care a platit 13,2 milioane de euro, fiind considerat cadou la implinirea a 50 de ani.

VIDEOCLIPUL ZILEI