11 martie, ultima zi! Soferii, care si-au stricat masinile in gropile din oras, pot primi bani de la primarie

Articol scris de M. Alexandrescu, in data de 10 Martie 2019

11 martie este ultima zi in care soferii mai pot solicita sa fie despagubiti de primaria din Resita pentru daunele produse masinilor de catre gropile de pe soselele din oras.

Autoritatile locale au decis sa le ofere conducatorilor auto respectivele sume, insa exista si un barem pentru aceasta situatie. In cazul in care suma pretinsa depaseste 1000 de lei, soferii trebuie sa se adreseze instantelor judecatoresti pentru a intra in posesia banilor. Daca pagubele produse de infrastructura deficitara din oras sunt mai mici de 1000 de lei, soferii vor primi bani direct de la autoritatile locale. 

Dosarul trebuie sa contina poze justificatoare cu locatia in care s-a produs avaria.  Evaluarea pagubelor se va face raportat la preturile de referinta din comert.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Etichete: masini, gropi, resita
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Un sofer roman de TIR si-a pierdut viata, marti dimineata, intr-un grav accident care a avut loc pe autostrada A15 din Italia. Accidentul s-a produs la primele ore ale diminetii,...
de - 24 Aprilie 2019
Un BMW X5 a luat foc din senin in timp ce proprietarul se deplasa pe drumul dintre Alexandria si Vitanest. In masina se aflau mai multe persoane in momentul in...
de - 24 Aprilie 2019

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare