Rolls-Royce a prezentat o noua lada pentru pastrarea sampaniei

Rolls-Royce a prezentat o noua lada pentru pastrarea sampaniei

Rolls-Royce are un nou accesoriu de lux pentru cei interesati. E vorba despre o noua lada speciala pentru sampanie, un element perfect „pentru cele mai extravagante medii in miscare, de la masini pana la superyachturi sau terasele unor vile de lux”.

Mai mult, reprezentantii marcii britanice anunta cu mandrie ca acest accesoriu e de cea mai buna calitate si a fost construit manual de specialistii companiei, de aceiasi oameni care lucreaza si la masinile Rolls-Royce.

Ca „fundatie”, specialistii britanici au folosit un „sasiu” din aluminiu si fibra de carbon, zona in care designerii au amplasat si logo-ul Spirit of Ecstasy, flancat de lemn de stejar Tudor, materiale intalnite si pe masinile marcii.

La doar o apasare de buton, lada se deschide si scoate la iveala un set de pahare de sampanie potrivite pentru oaspeti de inalta clasa. Capacul se extinde, astfel ca nu va lipsi nici tava pe care se pot servi bauturile.

Noua lada este iluminata din interior, imaginea fiind cea a „unui motor V12, incastrat intr-un bol de cristal”. Baza este din aluminiu polisat, cu literele „RR” la vedere. Pe laterale, ne intalnim cu doua zone de depozitare, in care puteti tine sampania sau, dupa gust, caviarul.

„Acest nou element contemporan gandit de Rolls-Royce Motor Cars reprezinta o parte importanta din colectia de accesorii a marcii”, a declarat Gavin Hartley, seful departamentului de design de la Rolls-Royce.

„Am plecat de ideea de design a unui model Rolls-Royce si am folosit cele mai bune materiale si cei mai buni specialisti. Aceasta lada este dedicata celor care pretuiesc eleganta intr-o maniera care se va dovedi cu adevarat irezistibila”, a continuat oficialul britanic.

Rolls-Royce va vinde acest nou accesoriu prin toate repezentantele din lume. Preturile, fara taxe, incep de la 37.000 de lire sterline sau aproximativ 42.000 de euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI