Noutatea Porsche: Office Chair RS! Acest scaun de birou costa 6750 dolari!

Daca sunteti in cautarea unui scaun de birou si daca sunteti si fan Porsche, am gasit solutia perfecta pentru nevoia voastra. Este vorba despre noul scaun de birou marca Porsche. Evident ca daca vorbim de Porsche, inseamna ca acest obiect de mobilier este unul exceptional. Exceptional este si pretul, dar avand in vedere ca acesta poate fi scaunul viselor voastre, poate merita, ce ziceti? Nu de alta dar vorbim despre suma de, nici mai mult, nici mai putin de 6750 dolari. Da, ati auzit bine, un scaun in valoare de 6750 dolari.

La pretul asta, trebuie sa fie ceva, intr-adevart extraordinar. Asadar, sa vedem impreuna despre ce este vorba. Prin urmare, daca sunteti fani inraiti Porsche 911 sau daca inca nu va permiteti un asemenea bolid, compania a gasit solutia simpla si eleganta: un scaun.

Porsche Office Chair RS este identic cu scaunele aflate in autovehiculele Porsche, iar reprezentantii companiei promit ca el va avea aceeasi piele neagra tip Alcantara ca cea aflata la bordul masinilor sport precum actualul Porsche 911 Carrera GTS sau GT3. El are, de asemenea, emblema companiei marcata in relief pe tetiera precum si cusatura contrastanta rosie, iar posibilii cumparatori vor primi, asa cum probabil va asteptati deja, si caracteristicile obisnuite ale unui scaun de birou.

Aici este amintita posibilitatea de reglare pe inaltime, precum si cea de a regla cotiera, astfel incat sa aveti o pozitie confortabila. In spatele scaunului, tehnicienii care au lucrat la design au montat un carlig pentru a agata sacourile. Caracterictica cea mai importanta insa, este posibilitatea de a regla spatarul.

Acest lucru, nu se poate realiza intr-un mod obisnuit, doar vorbim despre un scaun de 6750 dolari. Spatarul, asadar, se regleaza electric, cu ajutorul unei baterii reincarbaile. Greutatea totala a scaunului este de 35 de kilograme iar scheletul este confectionat din compozit de culoare gri argintiu.

Singurul dezavantaj al scaunul de birou Office Chair RS este pretul, dar compania ofera, si o varianta mai ieftina, asemanatoare cu acest model, care costa 5690 dolari, dar nici acesta nu poate fi numit un chilipir, nu-i asa?

Daca ati citit cele de mai sus, probabil ca va ganditi ca aceasta este o gluma intarziata de 1 aprilie, dar noi va spunem ca producatorul german de autovehicule este serios in ceea ce priveste accesoriile. Asa ca, daca doriti ca zi de zi sa simulati confortul si manevrabilitatea unei cabine a masinii Porsche 911 in timp ce stati la birou, asta este solutia.

VIDEOCLIPUL ZILEI