Picnic cu trusa Rolls-Royce

Rolls-Royce Picnic Gear

Sa spunem ca sunteti fericitul sau fericita posesor sau posesoare al unui Rolls-Royce. Dupa o saptamana de munca cu ore peste program, cu nervi ca ceva nu v-a mers, cu bucurii ca ati reusit un proiect, cu si mai marile bucurii care va asteapta acasa si va spun “mami” sau “tati”, dupa toate astea merita un moment de relaxare cu familia, cu iubita, cu prietenii sau, de ce nu, singur. Cum sa te relaxezi dupa o saptamana plina de hartii si cladiri cu sticla daca nu la un picnic, in natura, cu aer curat si lumina din belsug?

Ei bine, Rolls-Royce s-a gandit la toate aceste lucruri asa ca v-a pregatit un cosulet tip trusa pentru picnic. Pentru ca trusa de picnic nu poate sa fie asociata cu orice tip de Rolls-Royce pentru ca ar insemna ca acestea sa fie mai multe decat ar trebuie, iar Rolls se concentreaza pe calitate, nu pe cantitate, compania a pregatit cate o trusa de picnic, cu vesela pe care o gasesti nu in orice restaurant, pentru cele 50 de exemplare ale editiei Zenith.

Aceasta trusa este construita din lemn de nuc american, aluminiu si piele naturala. Nici macar nu trebuie sa o deschizi sa vezi tacamurile ca sa-ti dai seama, inainte, ca aceast cosulet de picnic de la Rolls-Royce te face sa te simti elegant chiar si pe patura, in padure sau in parc.

Cu trusa de picnic de la Rolls-Royce ai propriul tau restaurant de lux, oriunde vrei tu. Trusa vine in trei variante de culoare: piele rosie, piele neagra sau piele albastra. Sunt aceleasi culori pe care le gasim si in interiorul limuzinelor de la Rolls - Royce care sunt echipate cu acest cos de picnic.

Tacamurile sunt fabricate din inox si sunt lucrate manual. Servetelele sunt brodate cu sigla Rolls-Royce, solnita si paharele de sampanie fiind confectionate din cristal. Un adevarat lux intr-o cutie cu un design atat de simplu si totusi atragator, adica asa cum se prezinta si masinile fabricate de Rolls-Royce.

Initiativa si ideea chiar mi se par interesante, insa si produsul in sine, chiar daca numai 50 de modele beneficiaza de aceasta trusa. Nu exista un pret pentru aceste cosuri de picnic pentru ca ele, asa cum am spus, vin impreuna cu cele 50 de exemplare Zenith. Posesorii de Rolls pot deschide un restaurant de lux pe patura in weekendul ce vine. Sa aveti grija la pahare, totusi.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DEFECTIUNI ASCUNSE ALE UNEI MASINI SECOND HAND
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter