Ai ales un Mercedes-Maybach? Investeste si intr-un set de bagaje pe masura!

2018 Mercedes-Benz Maybach Clasa S Bagaje Accesorii

Nu e deloc rau sa calatoresti intr-un Mercedes-Benz Maybach Clasa S, insa ce se intampla atunci cand soferul sau calatorii, fara indoiala oameni stilati, trebuie sa paraseasca acest mediu extrem de luxos?

Ei bine, daca masina pe care ati ales-o este senzationalul S650, cei de la Maybach au gasit solutia perfecta, sub forma unui set de bagaje personalizate. In acest fel, veti putea lua ceva din masina oriunde veti fi. Mai mult, la momentul in care va veti caza intr-un hotel, oamenii vor sti ca au de-a face cu un "aventurier".

Acest nou set de bagaje a fost produs de Maybach – Icons of Luxury si reprezinta o noua colectie asociata, disponibila in mai multe variante de combinatii de doua culori, pentru a se asorta cat mai bine masinii pe care o detineti.

Varful colectiei este reprezentat, binenteles, de genti, incepand cu The Jaunt I (da, fiecare geanta are un nume!), descrisa ca fiind un bagaj de weekend care "interpreteaza forma legendara a marcii Maybach".

Urmatoarea de prezentat ar fi The Hideaway I, dedicata pantofilor, in timp ce The Streamlined I este plina de compartimente, buzunare si optiuni de atasare, fiind destinata hainelor.

Trebuie sa mentionam ca aceasta colectie ofera mai mult decat bagaje. De exemplu, The Cocoon I este un fel de breloc, care are aproximativ aceeasi forma cu cea a unei chei Maybach, producatorul oferind si un inel de chei, denumit The Key Moment I, care vine cu ceva stil pentru o componenta plicticoasa si totusi vitala a marcii.

Toata colectia este, binenteles, fabricata din piele naturala (cu exceptia ochelarilor) si, conform producatorului, a fost creata folosind "o tehnica manuala sofisticata". Nu stim cu exactitate ce inseamna asta, dar ne place termenul "sofisticat"...

Sa nu uitam ca majoritatea producatorilor de automobile de lux ofera si astfel de colectii de calatorie si cea despre care tocmai am vorbit, trebuie sa recunoastem, arata destul de bine. Cei de mai Maybach nu au mentionat absolut nimic despre pret, insa aceasta informatie nu este foarte importanta pentru proprietarul unui asemenea model.

Cu toate acestea, daca va doriti aceasta informatie, colectia va fi valabila, incepand cu luna iunie, in magazinele Maybach – Icons of Luxury din Berlin, Munchen, Viena sau Abu Dhabi, dar si pe site-ul oficial al producatorului.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DEFECTIUNI ASCUNSE ALE UNEI MASINI SECOND HAND
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Mercedes-Benz

Newsletter