Hoverboard-ul Smart Balance - generatorul tau de voie buna

Hoverboard-ul Smart Balance – generatorul tau de voie buna

Primul lucru pe doua roti pe care am urcat sau am incercat sa ne urcam, julindu-ne coatele si genunchii, alergand plangand la mama sau la tata, a fost bicicleta. Acea jucarie de fier care ne-a dat batai de cap in zilele in care incercam sa ne tinem echilibrul pe ea si apoi a devenit prietena noastra cea mai buna caci unii o mai folosim si azi pentru plimbari in parc sau pur si simplu pentru drumul la serviciu. Al doilea, ceva mai usor, a fost renumita trotineta.

Zilele erau mai amuzante si parca bicileta ramanea undeva intr-un colt, uitandu-se mandra la noi, dar deloc trista caci nimeni nu ar fi dat o trotineta pe o bicicleta, iar cel doua nu erau deloc rivale, ba chiar prietene foarte bune. Sa nu uitam de role care ne-au dat batai de cap si mai mult decat cele doua mentionate mai sus.

Iata ca anul 2016 ne aduce o jucarie noua ce ne-ar putea face sa lasam de-o parte bicicleta, trotineta sau rolele si sa pasim, la propriu, intr-o noua era cu o noua jucarie. Vorbim despre Smart Balance. Smart Balance nu ne va da batai de cap precum bicicleta sau rolele, caci nu vom intampina julituri sau cazaturi, ci ne va aduce multa distractie si, chiar daca este un gadget, am putea spune, de ultima generatie, iti va aduce aminte de joaca din copilarie si va trezi copilul din tine, dar iti va aduce si multe benificii la job daca practici unul unde trebuie sa mergi mult pe jos.

 Smart Balance vine in trei versiuni:

  • Smart Balance cu roti de 16 cm care vine si cu modele interesante ce-i ofera gadgetului un look mai special, iar specificatiile tehnice nu difera de celalalte doua. Asta inseamna ca puterea motoarelor este de 350 W x 2, in timp ce bateriile Samsunt sau LG au un voltaj de 36V 4.4 Ah. Rotile au un diametru de 16 cm, sunt non-pneumatice, iar capacitatea de rezistenta a greutatii este de 120 kg. Pretul este de 1,890 lei.
  • Smart Balance cu roti de 20 cm, in culori diverse, ca verde, rosu, albastru, auriu. Cine-si doreste sa opteze pentru alb si negru gaseste si aceste variante. Are baterii originale de voltaj 36V 4.4 Ah Samsung sau LG, puterea motoarelor este de 350W x 2 cu cea mai buna calitate de autocuratare, roti cu diametrul de 20 cm non-pneumatice si poti merge cu aceasta 20 km dupa ce bateria este incarcata 100% – timpul de incarcare este de 2-3 ore. Capacitatea de rezistenta a greutatii este de 120 kg. Viteza maxima este de 15-18 km/h, iar pretul unui astfel de gadget este de 2,400 lei.
  • Smart Balance cu roti de 25 cm pneumatice unde, de asemenea, ai de ales dintr-o gama variata de culori, limita de viata este tot de 20 de km, iar limita de viteza este de 18-25 km/h. Are baterii originale de voltaj 36V 4.4 Ah Samsung in timp ce puterea motoarelor este de 350W x 2. Capacitatea de rezistenta a greutatii este de 130 kg. Pretul ei este de 2,700 lei.

Smart Balance mai are un produs, pe langa acestea trei, se numeste MX1 Self Balancing si poti opta intre 16 cm si 20 cm. Are o baterie Samsung pe litiu de 36V cu o capacitate de incarcare de 4.4 AH. Puterea motoarelor este de 350 W x2 , poate sa sustina 120 de Kg. Fuge tot cu 12 km/h si are o durata de viata de 20 de Km, dar bateria se va incarca 100% dupa o ora si jumatate.

Daca v-am facut curiosi si daca deja va doriti un asemenea mijloc de transport-gadget, amuzant si plin de viata, prieten cu picioarele dumneavoastra si generator de zambete la finalul unei zi de munca, intrati pe site-ul www.smartbalance.ro si va puteti comanda un astfel de gadget prietenos sau la centrul comercial Afi Palace Cotroceni etajul 1, zona Cinema City!

Hoverboard-ul Smart Balance

Hoverboard Smart Balance

Smart Balance este un mijloc de transport personal, electric, pe doua roti care nu-ti cere nici mai mult nici mai putin decat sa pui presiune pe ea. Da, da! La propriu! Odata urcat cu ambele pe picioare pe aceasta jucarie, ca sa-ti menti echilibrul in timpul mersului trebuie sa apesi cu piciorul, stangul sau dreptul. Directia pe care vrei s-o urmezi i-o comunici in acelasi mod, folosind presiunea picioarelor. Este gadgetul ideal pentru cei care lucreaza intr-un spital si trebuie sa mearga intre saloane cat e tura de lunga.

Imagineaza-ti ca la final de tura nu vei mai avea picioarele obosite daca utilizezi un Smart Balance. Indiferent ca lucrezi intr-un aeroport, depozit sau supermarket, vei benificia de un final de zi de munca mult mai fresh. Da, se poate. De cate ori nu ti-ai dorit ca atunci cand pleci de la un astfel de job sa iesi la o plimbare cu cel sau cea draga sau pur si simplu sa admiri peisajul din mers, nu sa te asezi la volan obosit sau pe un scaun de metrou? Iata ca se poate daca in timpul zilei iti odihnesti picioarele intr-un Smart Balance si in acelasi timp iti faci si treaba la fel de bine si poate chiar si mai bine decat inainte.

Ai putea sa fii mereu plin de viata si gata sa mai faci ceva sau sa ajuti pe cineva la job caci la final de zi vei plecat cu zambetul pe buze si picioarele fericite. Miberi Smart Balance are incorporat intr-ale sale roti senzori de tip giroscop care sa asigure stabilitate si orientare, deci echilibru si directie. Te lasi in fata, deci pui presiune, ca sa mergi in fata. Te lasi in stanga pentru o directie in stanga si, evident, daca vrei sa mergi in dreapta te vei lasa pe partea dreapta.

Daca te lasi in spate vei incetini, vei merge cu spatele sau te vei opri, depinde de presiunea pe care o depui pe partea din spate. Nimeni altcineva nu poate sa detina controlul acestui gadget decat tu.

VIDEOCLIPUL ZILEI