Ford Mustang se asaza pe locul de parcare din Monopoly Empire

Ford Mustang Monopoly Empire

Cred ca ne amintim cu totii de jocul de Monopoly pe care-l jucam atunci cand eram mici. De sentimentul de dezamagire pe care-l aveam atunci cand trebuia sa platim chirii mari sau atunci cand trageam un tichet care ne cerea sa dam bani pe ici sau pe colo.

Monopoly Empire revine si te face sa zambesti chiar daca vei pierde jocul. Pana la urma este un simplu joc si cel mai important este ca esti la o masa alaturi de cei dragi si va simtiti bine, insa tu, pasionatule de masini, te vei simti si mai bine atunci cand pe tabla lui Monopoly Empire o sa apara un Ford Mustang.

Mr. Monopoly si-a permis sa aduca o noutate in jocul sau, asa ca a decis ca un Mustang in miniatura este tot ceea ce ar intregi acest joc care presupune sa-ti construiesti hoteluri si sa cumperi linii aeriene.

Acesta este punctul in care Ford Mustang vine in casa ta, intr-o cutie de Monopoly si momentul in care aceasta masina apare oficial intr-un joc care-ti permite efectiv sa o atingi, caci prin reclame, videoclipuri si in jocuri video l-ai mai vazut, dar niciodata nu l-ai putut atinge si niciodata nu ai putut simti aceasta bucurie imensa de a detine un Ford Mustang din 2015, fie el chiar si in miniatura.

Noua versiune de Monopoly, Monopoloy Empire este disponibila in magazine, asa ca daca dai o fuga in supermarket s-ar putea sa gasesti cutia de joc care-ti va aduce zambetul pe buze. Cand o vei deschide, vei da un Mustang 2015 mic, auriu, care va face jocul si mai interesant decat era inainte.

Daca vreti ceva chiar mai interesant decat atat, ganditi-va ca nu doar modelul Ford Mustang se afla pe tabla de joc, ci brandul in sine, asa ca pe langa a cumpara tari, a mari chirii, a construi vile si hoteluri si a-ti cumpara companii aeriene, iti poti cumpara linia de ansamblare si productie Ford si te poti juca cu aceasta cam cum vrei tu.

E uimitor cate poate face un brand puternic ca Ford si unde poate ajunge. Lasand la o parte faptul ca ne putem juca de-a constructorul de masini atunci cand jucam Monopoly Empire, trebuie sa admitem ca nevoia companiei de publicitate este mare, insa poate ca nu disperata. Ci pur si simplu vrea sa fie sigur ca este peste tot.

Videoclipul zilei
5 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TESLA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter

Whatsapp