Fa-i o surpriza de Valentine's Day: cumpara-i o masina de curse!

Aston Martin DBR 1/2 cufflinks

Daca ai acasa un impatimit al masinilor si te gandesti ca pana acum i-ai luat tot ce era posibil din sfera accesorii auto si alte minunatii care au legatura cu asta, iar acum pur si simplu nu mai ai nicio idee, noi iti venim in ajutor.

Te-ai gandit vreodata sa-i cumperi o masina de curse din 1956 care a castigat turul de rezistenta de 24 de ore de la Le Mans in 1959? Da, despre acel Aston Martin DBR1/2 este vorba, acea bijuterie pe care au condus-o Shelby si Roy Salvadori la Le Mans, aceeasi bijuterie care a castigat concursuri ca Spa Grand Prix in 1957, la Nürburgring, pe un traseu de 1000 de km si castigatoare a trofeului Goodwood Tourist in 1958 si 1959.

Desigur, acum ti-am deschis apetitul, insa vei spune ca nu ai cum sa cumperi asa ceva, ca-ti este imposibil. Tot noi iti spunem ca nu este. Ti-am spus ca este o bijuterie, atat la figurat, dar mai ales la propriu, multumita celor de la TMB Art Metal care au realizat 50 de perechi de butoni sculptati intocmai dupa asemanarea renumitului Aston Martin DBR1/2.

TMB Art Metal se ocupa cu fabricarea bijuteriilor si sculpturilor care folosesc ca materie prima metalul original al diverselor masini de epoca, avioane, trenuri sau alte obiecte care au in spate o istorie ce merita sa fie dusa mai departe prin obiecte de efect si, cel mai important, realizate in editii limitate.

Compania lui Christopher Bennett se asigura ca utilizeaza tot materialul gasit in scopul crearii unor obiecte deosebite, rare, pe care le poti gasi numai la ei si de care te poti bucura tu si alte cateva persoane. Nu este o fabrica ce construieste obiecte pe banda si nici nu se incurca cu maruntisuri.

Asa ca daca te gandesti vreodata sa-i oferi unui iubitor de masini si istorie un cadou deosebit, cauta TMB Art Metal si bucura-i sufletul. Ne intoarcem la butoni si-ti voi spune despre ei ca sunt realizati manual, materia prima fiind chiar un panou din masina originala.

S-a folosit tot materialul, asa ca dupa vanzarea celor 50 de perechi de astfel de butoni nu vei mai gasi asa ceva, deci se poate spune ca este editie limitata. Cat de bine se va simti cel de langa tine cand va afla ca a primit un cadou care nu se va mai fabrica niciodata si cadoul surprinde, in 25 de mm, absolut toate detaliile realizate cu precizie.

Fiecare pereche vine insotita de un certificat de garantie semnat de Christopher Bennett – fondatorul si detinatorul companiei TMB Art Metal – dar si de Caroll Shelby – legenda americana din lumea curselor auto, unul dintre pilotii din 1959 care au castigat cu acest Aston Martin DBR1/2 cursa de la Le Mans. Butonii sunt placati cu argint si aur de 18 Karate.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter