Bugatti Chiron care costa doar 370 de euro! Trebuie sa-l ai in varianta asta!

Bugatti Chiron Lego

De cate ori nu am auzit replica “Nu pierde copilul din tine!”? De cate ori multi dintre cei care au auzit-o nu au spus ca este o tampenie dulcegaroasa menita sa fie subiect subtire de conversatie? As vrea sa-mi ingaduiti sa va spun ca faceti o mare eroare daca aveti impresia ca undeva in noi nu exista inca un copil care isi doreste sa leneveasca cu o carte buna in mana, sa iasa din casa fara griji, sa nu se gandeasca la facturi, la job sau datoriile catre banca. Cred ca fiecare dintre noi inca ne dorim sa deschidem cutia cu jucarii, sa le intindem pe covorul moale din sufragerie si sa ne jucam fara sa ne gandim la ziua de maine.

Va spun ca inca putem face asta si nu se va opri Pamantul in loc daca ne luam ragaz macar o ora in fiecare zi si cateva in weekend sa mai fim copii. Sa deschidem cutia cu jucarii si sa ne jucam. Fiecare are pasiunile sale, asa ca fiecare are jucariile lui, dar pasionatii de automobile, adica noi, cei care vorbim acum, vom avea mereu o pasiune pentru LEGO cu masinute.

Cei care au copii se uita cu jind la bucuria micutului cand acesta asambleaza o masina. Si daca la inceput exista forma clasica de masinuta care sa atraga micutul, in timp s-a ajuns la forme identice cu realitatea… aceste jucarii de la LEGO au menirea sa-i bucure si pe cei mari care inca mai stiu sa fie copii.

Asa ca LEGO a trecut la nivelul urmatorul si aduce in scena un Bugatti Chiron care are scara 1:18, 3.599 de piese, 56 cm lungime, 25 cm latime si 14 cm inaltime. Partea cea mai interesanta este ca jucaria pastreaza eleronul activ, jantele deja foarte cunoscute si motorul W16. Banuiesc ca ati realizat deja ca nici pretul nu este mic, avand in vedere ca toate aceste detalii au fost respectate intocmai.

Fie ca vrei sa-l cumperi pentru micut, fie ca vrei sa-l cumperi pentru tine sau crezi ca este o idee numai buna de cadou pentru un prieten sau o prietena draga, sot sau sotie, iubit sau iubita, trebuie sa scoti din buzunari suma de 370 de euro. Deloc ieftin, insa LEGO a trecut de multa vreme de la un simplu joc la a spune povesti, la a oferi experiente si momente amuzante si linistite cu familia sau cu cei mai buni prieteni.

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp