BMW si Puma s-au asociat pentru producerea pantofilor sport X-Cat Disc

In 2008 cei de la BMW au dezvaluit conceptul GINA Light Visionary, o masina spectaculoasa care in loc de panouri de metal a fost acoperita cu un material textil special. Atunci, masina a fost plasata de specialisti undeva intre domeniul auto si cel al modei.

Acum, opt ani mai tarziu, cei de la BMW au revenit in atentia noastra, tot cu o idee inedita. Studioul Designworks BMW si-a pus in aplicare ideea de acum 8 ani, realizand, in colaborare cu Puma o pereche de pantofi sport speciali. Parteneriatul dintre cele doua mari companii se invarte in jurul unei idei circulare, am putea spune: masina imita pantofii iar acum pantofii imita masina. Suna interesant, nu-i asa? Atunci haideti sa vedem mai in detaliu despre ce este vorba.

Pantofii de numesc X-Cat Disc si au iesit pe piata prin munca unor specialisti desemnati din cadrul celor doua companii. Cea mai interesanta caracteristica a pantofilor, pe langa materialul folosit, este discul pozitionat central, care ajuta la asa zisa legare a lor. Mai exact, in loc de sireturi pantofii detin acest disc cu ajutorul caruia pot fi stranse sau slabite. Sistemul acesta cu disc a fost lansat initial in anul 1991, dar sistemul actual este mult mai usor, mai rapid, mai neted si ofera un confort sporit pentru cel ce ii incalta.

Noii pantofi sport X-Cat Disc Puma BMW sunt acoperiti de un singur strat de material cu aspect metalic, care seamana cu materialul folsoit in 2008 pentru masina BMW. Retusurile finale, folosite in fabricarea pantofilor includ un finisaj prin taierea cu laser pentru partea din fata a pantofului.

Acesta nu este primul model creat prin colaborarea dintre Puma si BMW, colectia de articole sportive Puma BMW Puma Drift Cat continand, pe langa pantofi sport si sepci, caciul si rucsacuri. Ei au realizat in trecut pantofi sport cu design modern, confortabili si destul de accesibili ca pret.

Totusi, modelul despre care v-am vorbit mai sus se pare ca va fi unul exclusivist… cel putin asa spun zvonurile. Ar avea si de ce, spunem noi, doar daca ne uitam un pic la ei ne dam seama ca sunt speciali… iar combinatia dintre designul BMW si tesatura fara cusaturi, precum si ajustarile high-tech ii fac sa fie niste incaltari futuriste, nu-i asa?

X-Cat Disc vor fi disponibili in magazinele Puma si online incepand de astazi. Asa ca fiti cu ochii pe pagina Puma…. tot ceea ce va mai trebuie dupa ce achizitionati pantofii futuristi este un BMW si veti fi pregatiti de drum!

Tags:
VIDEOCLIPUL ZILEI