BMW si Fossil pregatesc o noua colectie de ceasuri 2019

BMW Fossil Ceasuri 2019

Vesti bune pentru adevaratii fani BMW, producatorul prezentand recent, alaturi de Fossil Group, o noua serie de ceasuri, care vor fi lansate oficial in aceasta vara.

E vorba despre doua colectii complet diferite, prima dintre ele purtand numele "BMW Collection" si beneficiind de preturi intre 259 si 329 de euro.

La fel de interesanta este si cea de-a doua, care se numeste "BMW M Motorsport Collection" si costa intre 169 si 259 de euro. A doua este sport si ceva mai casual, de unde si preturile mai mici.

Reprezentantii celor doua marci sustin ca toate aceste ceasuri sunt inspirate din genurile de design auto deja intalnite, printre care si cateva logo-uri BMW, dar si produse care se "joaca cu formele aerodinamice si elemente vizuale dinamice", conform gigantului bavarez.

Colectia BMW

Aceste ceasuri sunt disponibile cu trei bratari din otel si cu curele din piele premium, cu zone foarte frumos finisate, pe care intalnim, binenteles, binecunoscutul logo al marcii germane.

Cat despre ecrane, acestea pot fi comandate in diverse culori inspirate din lumea auto, printre care argint, rosu, negru sau casmir. Deocamdata, nu stim nimic despre marimi, dar ne-am dat seama ca sunt diferite din acest punct de vedere.

Colectia BMW M Motorsport

Fiindca e vorba despre un design ceva mai sportiv, purtarea pe mana a unui astfel de ceas este, fara indoiala, o adevarata declaratie.

Si aici ne intalnim cu doua optiuni de curele, unele din silicon cu detalii si celelalte bratari din otel inoxidabil. Nu lipsesc, bineinteles, celebrele dungi Motorsport, atat de bine cunoscute celor indragostiti de seria BMW M.

Videoclipul zilei
Sursa: BMW

Newsletter

Whatsapp