BMW Cruise M Bike Limited Edition reprezinta M2 Coupe al bicicletelor

BMW Cruise M Bike

Compania BMW sarbatoreste lansarea M2 Coupe prin introducerea pe piata a noii biciclete Cruise M Bike Limited Edition. Fanii brandului pot achizitiona, asadar, bicicleta BMW care reprezinta un tribut pentru familia compacta de inalte performante M. La doar cateva zile dupa lansarea oficiala a M2 Coupe, germanii prezinta o bicicleta extrem de stilata care este vopsita intr-o culoare atragatoare, cu finisaj albastru metalic, care se potriveste de minune cu culoarea oficiala a BMW M2 Coupe.

Bicicleta este inspirata de coupeul de 365 cai putere si are un cadru de aluminiu care intruchipeaza celebrul „bullneck” - o reminiscenta a pozitiei rezervorului de pe motociclete. Bicicleta are, de asemenea, imbinari netede sudate, frane hidraulice cu disc Shimano si roti de 26 de inch. Alte puncte de interes includ un sistem de 30 de viteze precum si o sa din fibra de carbon.

Cadrul bicicletei este unul usor dar solid iar la o analizare mai atenta se poate vedea sigla BMW M precum si o placuta conceputa special care ne identifica faptul ca aceasta bicicleta face parte din editia limitata „BMW M Bike Limited Edition”.

BMW Cruise M Bike va fi produsa doar in editie limitata, in numar de 1500 de exemplare. Colectia de biciclete BMW ne propune, pe langa modelele BMW Cruise Bike, BMW Cruise M-Bike BMW Cruise M Bike Limited Edition si modelul e-Bike care impresioneaza cu o noua propunere datorita bateriei sale de 400 de vati si o viteza maxima cu pedale asistate electric de 25 kilometri/ora.

Toate modelele de mai sus vin cu roti mari, asa cum va spuneam, de 26 de inci si o dimensiune suplimentara a cadrului (M - de la 165 la 175 cm, L - de la 174 la 190 de cm) iar pentru cei mici, BMW a creat o optiune perfecta de plimbare: BMW Cruise Bike Junior.

Preturile bicicletelor speciale ale BMW incep de la 450 euro - modelul Junior si ajung la un pret de 3100 euro - modelul Cruise e-Bike. Modelul editie limitata nu va fi ieftin, reprezentantii BMW declarand ca aceasta va incepe de la 1400 euro.

Pe siteul companiei BMW se pot comanda si echipamente si accesorii potrivite pentru o plimbare relaxanta, cum ar fi casti, rucsace, aparatoare de noroi, incuietori.

Chiar daca, pentru unii poate parea ciudat faptul ca BMW sarbatoreste lansarea M2 Coupe prin producerea acestei biciclete, va spunem ca BMW face biciclete de peste 60 de ani. Ei spun, de asemenea, ca bicicletele BMW transforma mersul pe bicicleta intr-o experienta extrem de speciala.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter