ArcaBoard hoverboard este mai aprope de productie si are un pret mai mic

ArcaBoard Hoverboard

Am auzit despre ArcaBoard prima data anul trecut, iar atunci ne-am intrebat cu totii daca acest mijloc de transport chiar va functiona. Ei bine, se pare ca da. Acum, creatorii ei au dat publicitatii un videoclip in care ArcaBoard apare in actiune. Compania care produce acest mijloc de transport inedit au mai anuntat ca ArcaBoard are si un pret mai mic fata de cel prezentat prima data.

Conform declaratiilor producatorilor “ArcaBoard este o descoperire care poate revolutiona transportul”. Ei au mai spus ca “pentru prima data o persoana poate fi capabila sa zboare oricand, oriunde”. In prezent reprezentantii companiei au dat si noi detalii tehnice, menite sa atraga mai multi doritori.

Esenta uimitoarei inventii este ca ArcaBoard poate cara un pasager cu o greutate de pana la 110 kilograme, ceea ce este un plus fata de hoverboard-urile din “Back To The Future II”. ArcaBoard livreaza pana la 272 cai putere dar plimbarea la cu o asemenea putere nu este una extreme de lunga, totusi.

O singura incarcare este folosita la o plimbare de 6 minute sau 2 kilometri, iar viteza maxima este de 20 kilometri/ora. ArcaBoard este propulsata de 36 ventilatoare propulsate electric care, impreuna cu bateriile si controllerul ocupa 90% din spatiul din interiorul placii.

Acest lucru genereaza o cantitate mare de caldura, care este disipata, insa, de un sistem performant de racire. ArcaBoard are o unitate de stabilizare incorporata, ceea ce inseamna ca este o platforma stabila cu care poti zbura. Totodata sistemul de stabilizare poate fi oprit, iar cel care se afla pe placa poate conduce ArcaBoard cu ajutorul corpului sau.

Atunci cand am auzit prima data despre aceasta inventie pretul estimat a fost de 19.900 dolari iar acum, datorita parteneriatului in productie intre americani si chinezi, intre companiile Southwest Composite Works Inc.si Eco Molding Co., pretul a scazut la 14.900 dolari.

Reprezentantii celor doua companii producatoare au anuntat in comunicatul de presa dat publicitatii recent, ca ei vor oferi si un pachet de baterii suplimentare, astfel incat utilizatorii placii sa poata schimba bateriile in mai putin de un minut, si nu vor mai fi nevoiti sa astepte 35 minute pana la o reincarcare completa.

Planurile lor sunt ca ArcaBoard sa fie prezentata oficial potentialilor clienti in data de 14 aprilie la Monaco’s Top Marques. Precomenzile, se pot insa lansa pe internet, pe siteul companiei iar livrarile se asteapta sa inceapa luna aceasta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter