Noul BMW X3 (G01) vine la pachet cu o bicicleta care costa 5.200 de euro

SPECIALIZED BMW X3 Turbo Levo FSR 6Fattie

Creata sa ajunga unde nici un model BMW X3 (G01) nu a ajuns vreodata, bicicleta cu care acest bolid vine la pachet a inceput ca un model Specialized Turbo Levo FSR 6Fattie, pe care s-au facut cateva modificari cu caracter estetic, toate in onoarea noului SUV al marcii din Bavaria.

Culoarea albastru piton a acesteia este disponibila doar pe editia speciala a bicicletei si reprezinta legatura cu nuanta oficiala a celei de-a treia generatii de BMW X3.

Mai mult, bicicleta vine echipata cu un recipient pentru apa care se asorteaza cu ea si ambele sunt impodobite cu inscriptia "Specialized For BMW", care aminteste ca nu este doar versiunea foarte scumpa a unei biciclete de serie.

Cat de scumpa, va intrebati? Ei bine, un model normal Specialized Turbo Levo FSR 6Fattie costa, conform site-ului oficial al producatorului din Germania, 3.999 de euro.

Versiunea refacuta de cei de la BMW ajunge pana la 5.200 de euro. Ceea ce am aflat, insa, este ca, in Statele Unite, pretul standard al unei asemenea biciclete poate ajunge si la 4.500 de dolari.

De fapt, bicicleta este una electrica si vine echipata standard cu o baterie de 504 W. Aceasta este cuplata la bicicleta cu ajutorul unui mecanism care permite proprietarului sa o scoata si sa o incarce separat.

Inginerii BMW sunt cei care au gandit cablul de incarcare, cablu care poate fi cuplat la priza de 12 V din portbagajul lui X3 si poate incarca bateria bicicletei fara griji ca ar afecta-o pe cea a modelului SUV.

Pentru a scoate tot ce se poate de la bicicleta, profesionistii de la Specialized au creat o aplicatie smartphone, numita Mission Control, care monitorizeaza biciclistul si calculeaza ajutorul optim la pedalare, dupa presetarea distantei si a timpului. In acest fel, proprietarul bicicletei va putea sa ajunga la potentialul maxim al bateriei montate pe vehiculul cu doua roti.

Trebuie sa mentionam ca aceasta nu este prima bicicleta editie speciala pe care apare sigla BMW, au mai exista si alte variante, printre care mai ieftina Cruise e-Bike i8 Protonic Dark Silver Edition (3.500 de euro) sau Cruise M Bike Limited Edition (1.400 de euro), care a acompaniat pe piata coupe-ul M2.

Videoclipul zilei
5 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TESLA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter

Whatsapp